perjantai 23. elokuuta 2013

Italianpata

(isohko annos)


  • 1rkl ruokaöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 iso porkkana
  • 400g jauhelihaa
  • 1pss herne-maissi-paprikaseosta
  • ½ paprika
  • 2-3dl vettä
  • 500g paseerettua tomaattia tai purkillinen tomaattimurskaa
  • n.½pss (= 175g) pätkäspagettia
  • lihafondia, mustapippuria
Kuori ja pilko sipulit ja porkkana. Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Ruskista jauheliha kevyesti ja mausta mustapippurilla. Kaada ainekset pannulta kattilaan ja lisää paseeratu tomaatti / tomaattimurska. Lisää joukkoon herne-maissi-paprikaseos, paprikat ja pätkäspaghetti, lisää tarvittaessa vettä. Mausta lihafondilla, lisää mustapippuria tarvittaessa.

Ei kommentteja: